cerca al blog o internet

dilluns, 11 de gener del 2010

M'envolten les muntanyes callades on les arestes són de roca afilada i les seves majestuoses valls un estol infinit d'avets blancs, tots purs, que mor sota els meus peus mullats pel riu que consolida ambdues vessants mudes. Allí hi neva i el meu cor es congela. El gebre cristal·lí que cobreix els records no em deixa dissipar amb claredat la llum de la vida. Necessito somriures càlids sobre un camp nevat convertint-lo en boles de felicitat que esclaten al pit. Per prendre l'escalfor i respirar altre cop. Amb una vegada més en tinc prou.

Abraçar els mots expirats per capturar-los bojament com el tresor més preuat i guardar-los en un raconet del meu cap. Poder observar a cua d'ull els dies feliços per enfortir l'endemà; certament incert, poc piadós i sorprenent. Omplint de màgia tots els moments que passem junts per assegurar-nos l'eternitat en aquest univers d'amor. Despertar-me pensant en tu i recordar que continuo viva. Encenent a poc a poc, amb carícies angelicals, la meva llum perduda en un abisme desconegut, tenebrós. Estimar-me, simplement; amb una vegada més en tinc prou.



Nina

5 comentaris:

Tuny ha dit...

molt xulo y profund cada dia em sorprens messs apa salut deuuu

Jordà ha dit...

Està molt bé! :D

No és molt llarg però en canvi és molt expressiu.

Salutacions!

Johny Alone ha dit...

Més enllà de les valls, les carenes i la blancor, un petit filet de claror s'escola entre la incertesa del demà. Tot aquell que es limiti a viure a ulls clucs s'enlluernarà amb aqusta nova ralitat on la llum il.luminarà el seu camí...
Molt bo l'escrit noia!!! COM SEMPRE, ENS FAS PENSAR I IMAGINAR.

Gràcies.

La "petitona" ha dit...

Ja ha surtit el gelós jajajajaajaj A VEURE SI T'ANIMES, DONCS, I EL FAS UNA MIQUETA MÉS LLARG, JOHNY!! (que sinó el Jordà es queixa jijiji) Gràcies, TunyDj ;)

Petonets, family!!!!!

La "petitona" ha dit...

Ja ha surtit el gelós jajajajaajaj A VEURE SI T'ANIMES, DONCS, I EL FAS UNA MIQUETA MÉS LLARG, JOHNY!! (que sinó el Jordà es queixa jijiji) Gràcies, TunyDj ;)

Petonets, family!!!!!