cerca al blog o internet

dissabte, 6 de març del 2010

' ' ' Heavy Rain ' ' '

Estimats amics!

Per a tots aquells que ja gaudiu de tot el potencial de Ps3 us dedico aquesta maravellosa entrada. ;)

Despres d'al·lucinar amb les sortides d'Assassins Creed o Drake (Uncharted), juntament amb les respectives segones parts, ara Sony ens roba el cor oferint-nos una joia de valor incalculable: Heavy Rain.

Una entretinguda i emocionant aventureta grafica que gira entorn de la tan coneguda novel·la negra. Policies, inspectors privats, gent problematica, barris marginals, un coctel fenomenal per a tots aquells que ens agradi endinsar-nos en un mon obscur en el qual la maxima prioritat es salvar un nen de les mans d'un assasi en serie.

"Que series capaç de fer per amor?" Amb aquesta enigmatica frase Quantic Dream ens convida a tastar el nou videojoc.

Els que tingueu oportunitat, baixeu-vos la demo; comprobareu personalment que la ensabonada anterior no es en va.. jejeje!


Petonets family!!!!
(perdoneu per les faltes, es que tinc com una especie de virus que no em permet accentuar..xD)

5 comentaris:

Johny Alone ha dit...

Escolta, no sabia que treballaves per a Quantic Dreams!!!
Ara seriosament, el joc està ambientat a la perfecció fins i tot els detalls més petits s'han cuidat minuciosament, així que, en l'apartat gràfic no hi tinc cap mena de queixa ( al més pur estil del Shenmue de Dreamcast que tan bones estones em va fer passar ) La música i els efectes van en consonància amb l'història, així que, t'atrapa des del primer moment com si estiguéssis dins una peli en la qual pot decidir la sort dels personatges, tal com féiem de petits amb els llibres de "tria la teva aventura" que tant ens agradaven.
L'únic punt en contra que he trobat ha sigut que se m'ha fet molt curta la història, em sembla que me l'he passat en unes 13 hores més o menys.
ARA A ESPERAR EL GOD OF WAR III!!!

La "petitona" ha dit...

Si és que ja sabia que a tu els vicis t'anaven molt jajajajaaj És broma! Tens tota la raó Johny!!!! Se'm ha fet curtíssim.. Quina llàstima!! Però és que s'han quedat amb mi!!!!! NO POT SER QUE AQUELLA PERSONA SIGUI L'ASSASSÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDD

Tuny ha dit...

joo estic una pmica perdut pero segur que molaaa jejejejej esperem poderme enganchar a la ps3 aviatt jejejejj

Jordà ha dit...

Realment està molt ben fet! A més, això de la multiresposta té un atractiu afegit al joc en si. En resum, és entretingut!

Johny Alone ha dit...

M'acaben de dir que hi ha una extensió d'un taxidermista ( o alguna cosa per l'estil ) que t'allarga el joc més temps. L'edició de "col.leccionista" ho portava de sèrie i els demés ens ho haurem de descarregar de playstation network